Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bohemian meets rock-‘n-roll: Morobé

Door Tiany op 16.05.2015

A woman can never have enough shoes. Right? Right! Ben je net als ik addicted to shoes en word je helemaal wild van Belgische designs?

Well, it’s time to meet Morobé, een nieuw Belgisch schoenenlabel. De vrouw achter this brand new brand is Virginie Morobé en heeft al 20 jaar experience in de schoenenwereld.

Morobé wordt ontworpen in Antwerpen en geproduceerd in Portugal.

Haar merk brengt zowel flatform veterschoenen als vrouwelijke platformsandalen. Volgens de ontwerpster heeft een vrouw nu eenmaal verschillende stijlen.

“Deze 1ste collectie is gebaseerd op wie ik ben als vrouw. Mijn bohémien rock-‘n-roll visie wordt er in weerspiegeld. Het is een schoenencollectie voor vrouwen die houden van eigentijdse elegantie en street couture.” – dixit Virginie Morobé

Morobé is edgy én ingetogen, samengesteld uit kwalitatieve materialen en trendkleuren als zwart, white, grijs en navy blue. De collectie bestaat uit flatform brogues, sneakers in zilver spiegelleder, slip-ons met een over the top strik, platformsandalen met elephant heels en stoere boots met studs.

Je leest het goed, Morobé vertegenwoordigt alle huidige trends!

Ik heb mijn favoriete paar allang gekozen, of course: de silver flatform brogues. I want them and I want them now!

The collection is bedoeld voor vrouwen die hun looks samenstellen op basis van hun shoes en niet andersom.

De baseline van Morobé is ‘Rime & Rove’.

“Rime refereert aan de evolutie die ik heb doorgemaakt en hoe ik blijf evolueren. Rove staat dan weer voor het steeds op zoek gaan naar nieuwe dingen, culturen en indrukken.” – aldus Virginie Morobé

De collectie vind je vanaf juli in de betere schoenenwinkel.
Prijzen: vanaf € 189 tot € 319
www.morobeshoes.com

Page Icon & other pictures © Morobé

Met medewerking van Stéphanie Hudders

page loaded