Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion goes bananas!

Door Ine op 15.05.2015

Ik zeg het luidop en zonder schaamrood op de wangen: I'm a twenty-something die hard Minions fan! En nope, dat beperkt zich niet enkel tot een uitgesproken voorkeur voor de Minions-grijpautomaat op de kermis.

Drizzling Sundays breng ik het liefst door in mijn high-fashion Minions onesie en mijn iPhone-case in de vorm van banana lover Bob is definitely cooler than yours!

Vrienden en familie werden ondertussen al gewaarschuwd. In geval van nood zullen ze op woensdag 8 juli 2015 tussen 20:00 en 22:00 by no means op mij kunnen rekenen want dan heb ik een date met Gru's little helpers!

Na het enorme succes van Despicable Me en Despicable Me 2 kleuren ze vanaf die dag de Belgische cinema's net iets geler met hun eigen film ‘MINIONS’.

Naar aanleiding van de spin-off sloegen Universal Pictures en de gerenommeerde University of Arts London de handen in elkaar.

Doel? Fashion en film samenbrengen in de vorm van het knotsgekke Minions Collective! Van perfect combo's gesproken!

130 modestudenten mochten een kledingstuk of accessoire ontwerpen geïnspireerd door de Minions.

De creaties van de 20 beste ontwerpers waren te zien op de catwalk van Central Saint Martins tijdens een spectaculair fashion en dance evenement .

Ready-to-wear kunnen we de stukken niet noemen. Happy, funky en crazy zijn ze des te meer!

Belmodo went totally bananas for the Minions Collective! Check-out onderstaand filmpje en laat je deze zomer inspireren door Kevin, Stuart en Bob.

Foto's: © Universal Pictures en Instagram

Met medewerking van Valentine Vandenbussche

page loaded