Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Komono x Andy Rementer

Door Koen op 14.05.2015

Komono kent iedereen, er is de laatste tijd heel wat buzz geweest over het merk. Maar ik heb een nieuwtje te delen met jullie! What about some collab-news? Komono slaat de handen in elkaar met creative mind Andy Rementer.

Komono – met roots in België - brengt perfectly timed accessories van de beste kwaliteit. Komono betekent small things, maar ze hebben wel een grote impact op jouw outfit. De horloges zijn very stylish!  

The brand voegt een nieuwe samenwerking toe aan de 'Curated by Komono'-serie. Na de Komono x Basquiat is er en nu de collab met Andy Rementer.

Curated by Komono brengt surprising en arty farty collaborations!

1. The Estelle Her € 69,95
2. The Winston Him € 69,95
3. The Magnus City € 79,95 

When accessories meet art, dan ontmoet je Komono. Het merk geeft upcoming talent en gevestigde kunstenaars de kans om samen iets te creëren dat artistiek en fashionable is!

American-born Andy Rementer is een creatieve duizendpoot. Met een diploma van de University of Arts, lijkt me dat ook logisch, niet?

Gepassioneerd door typografie, vintage kleuren en rommelmarktschatten laat hij zijn creativiteit de vrije loop. He’s a real pro in tekenen, painting, cartoons of animaties.

Met de nieuwe collab brengt Andy Rementer lots of colour in het design van de horloges. Very lively!

Check it out

Alle foto's en page icon: © Komono 

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded