Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mer du Nord: De comeback

Door Ine op 13.05.2015

Liefhebbers van het Belgische, elegante merk Mer du Nord: we bring you great news! Zoals velen onder jullie wellicht zullen weten, was de toekomst van het merk een tijdje geleden onzeker.

Enkele maanden geleden kwam dan het heugelijke nieuws: Mer du Nord had een enthousiaste investeerder gevonden! Redder van dienst is de Franse ondernemer Pascal Yefet (36). Hij is vastbesloten het merk te doen heropleven en de identiteit te herstellen.

Nu maakt het Belgische modehuis zijn comeback compleet met hun nieuwste zomercollectie 2015. And we like 

De collectie straalt gewoon Mer du Nord uit. Ze is fris, kleurrijk en romantisch. Exact zoals het Mer du Nord beaamt. 

“We vertrokken vanuit enkele sterke grafische en bloemenprints als inspiratie voor de collectie” - aldus investeerder Pascal Yefet -. 

Mer du Nord is een trots in België, een symbool waar we fier op mogen zijn. En met hun nieuwe zomercollectie bewijzen ze dit meer dan ooit. De prints dagen je uit om te combineren met hippe pastelkleuren of net met een felgekleurd stuk als eyecatcher


Deze crèmekleurige, halflange jas is 1 van de populaire basisstukken van SS015.

De nieuwe zomercollecite is hip en vernieuwend zonder het DNA van Mer du Nord te verloochenen: kwaliteit, schoonheid en elegantie

Mer du Nord heropende niet alleen begin dit jaar hun 7 winkels, ze krijgen er nog 3 nieuwe bij. Boetieks in Brugge, Antwerpen en Knokke worden in 2015 aan het lijstje toegevoegd. 

No worries dus, van Mer du Nord zijn we nog lang niet af! En gelukkig maar. 

Blijf op de hoogte via de Facebook page. Voor meer informatie rond Mer du Nord of verkooppunten, surf naar www.merdunord.com.

Foto's © Mer du Nord

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded