Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let’s talk Chanel Paris-Salzburg accessories!

Door Tiany op 12.05.2015

Herr Lagerfeld nam ons in december al mee naar het rijk van Prinses Sissi. Tijdens een visite bij de von Trapps stelde hij Chanel's Métier d'art Paris-Salzburg 2014/15 collectie voor. En either you loved it or hated it, de meningen waren verdeeld. Ook op de Belmodo-redactie.

But I am, and will always be a die hard Chanel slash King Karl fan! Ik was dan ook thrilled toen het accessoire lookbook ein-de-lijk werd voorgesteld.

1. Van de outfits ging ik al spontaan jodelen en ook de accessoires brengen mein inner-Heidi naar boven. Pharrell Williams in Lederhosen. It could've been a crazy dream, maar nee hoor, it's real! Wie net zoals ik elke dag hoopt op een toevallige reconcontre met Mr. Happy himself, kan zich maar beter voorbereiden op z'n nieuwe look. Voor deze tricolor dijlaars in suede en lakleer heb je wel een flinke portie durf nodig.

2. Voor wie het toch liever wat braver houdt, maar toch matchy-matchy wil blijven met Pharrell, zijn deze green felt loafers the perfect solution.

3. Maak net zoals Maria von Trapp in The Sound of Music een curtain dress en werk af met één van de grappige broches. Wat dacht je van een pretzel met bierpul? Of toch eerder de koekoeksklok? Hou misschien in het achterhoofd: als het high fashion genoeg is voor Cara en Kendall, is het high fashion genoeg pour nous!

4. It's like flying fur, zei Kaiser Karl erover. De met pluimen afgewerkte Tirolerhoedjes vielen bij veel fashionistas in de smaak. In het lookbook verschenen ze exclusief veertjes. Maar met of zonder gevogelte vind ik ze one by one ge-weldig!

5. Schaapjes tellen voor het slapengaan, maar dan wel in de vorm van een super cute rugzakje? Het is een dagelijks ritueel geworden sinds ik dit pareltje spotte op Miss Delevingne's rug.

6. Handtassen, broekzakken en spaarpotten zullen worden leeggemaakt. Hubby dear zal tijdens de komende maanden (ja, jaren als het moet!) minstens 15 keer per dag geconfronteerd worden met onweerstaanbare pruillippen, puppy-ogen en de daarbij horende smeekbeden. En overuren zullen geklopt worden! Dear bubblegum pink booties, ooit zal ik jullie met perfect gepedicuurde voetjes verwelkomen, even if it's the last thing that I'll do!

7. De lijst zou niet compleet zijn zonder een vleugje haute joaillerie. Chanel arm candies in alle geuren, en vooral … kleuren! 

Yodel away, ladies!

Met medewerking van Valentine Vandenbussche

page loaded