Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lena Dunham voor & Other Stories

Door Astrid op 11.05.2015

Hier kon je al lezen dat Lena Dunham druk bezig was voor & Other Stories. De Amerikaanse actrice/auteur/regisseur mocht een kortfilm maken voor de Rachel Antonoff collab. De video is er eindelijk and I must say: dit was nét de portie girlpower die ik nodig had om deze maandag te overleven. Maar oordeel vooral zelf:

De kortfilm kreeg de titel ‘Vote Audrey’ en actrice Zoe Kazan is de leading lady.  De hele video is een grote promo voor woman’s rights, happiness en veel pretty clothes. Oh ja, en er is een coole choreografie mét funky liedje voor drunk nights met je besties. What’s not to love?

We zouden bijna vergeten dat er ook een gloednieuwe collectie van Rachel Antoff voor & Other Stories is!


De collectie is lief en schattig met loooots of pretty pastels maar zonder ooit truttig te zijn. Of zoals Rachel Antonoff zelf aan & Other Stories laat weten:

“I love the idea of a driven, smart girl running for an unknown office, and I created a collection around the different aspects of her day to day life on the trail”

I get it!

Je shopt de volledige collectie vanaf morgen (dinsdag 12 mei 2015) op de & Other Stories webshop.

P.S.: Iemand trouwens ook gezien hoe cool die vlechten van dat ene model in de campagne zijn? Something between cornrows & a nice updo.

Love it

Foto's © & Other Stories 

page loaded