Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer Splash Shades

Door Ine op 09.05.2015

Summer is around the corner, wat betekent dat het hoog tijd is om te investeren in een nieuw paar fabulous sunnies. Want hé, je hoeft niet wereldberoemd te zijn om the unofficial celebrities' uniform te dragen! 

Of je nu de trends volgt, of liever kiest voor een tijdloze classic: deze zomer kan het allemaal. 

Om het kiezen wat makkelijker te maken, selecteerden wij 10 zonnebrillen die je ongetwijfeld graag op je neus ziet balanceren.

1. Subtiel schitteren? Dat doe je probleemloos met de Easy Glitz-zonnebril van Liu Jo. De bril lijkt een eenvoudig pilotenmodel, maar wie van dichtbij kijkt, ziet dat de randjes zijn afgewerkt met kleine diamantjes. Dit luxueuze pair of shades shop je voor € 135,-.

2. Heb je het liever wat opvallender? Dan val je vast als een blok voor dit extravagante model van Dolce & Gabbana. Al moet je wel bereid zijn om diep in de buidel te tasten voor dit exemplaar: het is afgezet met Swarovski-diamantjes en kost zo'n € 2400,-.

3. Bekijk de zomer door een roze bril met dit kleurrijke exemplaar van Tommy Hilfiger. Je bent helemaal on trend door de combinatie van de doorzichtige montuur met de ombre glazen. De zonnebril kost € 154,-.

4. Vind je roze glazen net iets te veel van het goede? Dan is dit LHR-model van Dick Moby misschien meer iets voor jou. De bril is nog steeds even fashionable als de vorige, maar iets subtieler dankzij de donkere glazen. Voor € 139,- is hij de jouwe.

5. Houd je van flashy glazen maar mag de montuur iets onopvallender? Voor amper € 5,- haal je deze coole shades van C&A in huis.

6. Ronde brillen zijn helemaal terug. Ga voor minimalistische eenvoud met dit modelletje van & Other Stories. Het kost € 15,-.

7. Bigger is better dit seizoen. En dat weten ze bij Komono ook. Voor € 44,95 is dit huge model met de naam Bonnie van jou.

8. Echt subtiel zijn deze Stella McCartney glasses niet, maar daarom zijn ze natuurlijk niet minder mooi. Get these cat eyes for € 255,-.

9. The Row doet het met wit deze zomer. Dit ronder dan ronde model is afgewerkt met metalen beentjes. Je betaalt er € 345,- voor.

10. Shinen mag! Reflecteer het zonlicht met dit glitterende exemplaar van Emilio Pucci.

And remember: nothing completes an outfit like a pair of sunglasses! 

Foto en Page Icon: © Instagram Shay Mitchell

Met medewerking van Yasmine De Wilde

page loaded