Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Onze favoriete Bershka-items

Door Michael op 07.05.2015

In mei leggen alle vogels een ei. En Bershka, die lanceert zijn vernieuwde website! De site werd in een volledig nieuw jasje gestoken met een nieuwe look en heel wat nieuwe features
Bershka.com wordt zo een true digital flagship.

Een ideaal excuus dus om eens rond te neuzen in hun online shop en onze Belmodo favorites te selecteren!

Off-shoulder blouses zijn dit seizoen helemaal in! En met deze bohemian versie slaat Bershka de nagel op de kop.
Deze off-shoulder lace hem blouse is voor slechts € 14,99 van jou! 

Rugzakken zijn helemaal terug van weggeweest, in alle prints en formaten. De Backpack snake print (€ 35,99) is de ideale partner in crime voor een stoere outfit

Maybe it's me, but I'm a total sucker for fringes. Fringes en glitters, 2 componenten die automatisch mijn aandacht trekken naar een bepaald kledingstuk. Zo ook bij dit leuke jurkje.

Combineer het met een paar leuke botjes, een fancy hoedje and you're ready to go! De Bershka asymmetric fringed dress scoor je voor maar € 24,99.

Met de houten zool en touwtjes voor rond je enkel volgen deze wedges helemaal de trends van dit seizoen. De Bershka wood wedges, € 65,99.

En afronden doen we met een leuke zonnebril! De blauwe glazen van de Leopard print mirror lens glasses maken dit zware exemplaar net dat tikkeltje leuker. Voor maar € 14,99 paradeer jij deze zomer met dit exemplaar op je neus!

Om de lancering van hun nieuwe web look te vieren, geeft Bershka online shoppers een week lang free shipping. En die week begon gisteren al! Dus waar wacht je nog op? Get your ass over to Bershka.com.

Foto's © Bershka

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded