Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel houdt een K-pop dance party in Seoul: The 2015/2016 Cruise Collection

Door Angelique op 07.05.2015

In het verre Seoul kwamen op maandag 4 mei 2015 talrijke Chanel-beauties samen om de nieuwste Cruise collection te vieren. In een exposante ruimte die wel versierd leek met Twisterachtige bollen werd duidelijk dat hoe kleurrijker hoe beter is.

De vibrant colors werden verwerkt in de typische Chanel-tweed, matching deux-pièces, vrolijke kleedjes en andere spectaculaire creaties.

Het kleurenpalet bestond voornamelijk uit rozetinten, (nacht)blauw, intens oranje, muntgroen en turquoise. Hier en daar een metallic piece er tussen wat voor een mooi en modern geheel zorgde.

Ontzettend schattig waren de haaraccesoires die de modellen op hadden. De haarbanden waren net kroontjes en de dotjes waren duidelijk afgekeken van Mickey Mouse z’n oortjes. Blijkbaar zijn ze vanaf nu ook in de Chanel boutique te vinden en niet enkel in Disneyland. Eerlijk is eerlijk, het deed ontzetten Kawai aan, but it just works for some reason


© Fame

Layers waren ook in vele items verwerkt, zoals in het typische Chanel-jasje. Dit item opende ook meteen de show dus je kan er vanop aan dat dit een nieuw hebbeding wordt.

De front row was uiteraard gevuld met menig famous faces. Chanel loves Kristen Stewart, da’s al langer geweten en ze zag er werkelijk prachtig uit.


© Anne Combaz

Another one of my favorite people, Tilda Swinton, tekende present. Akkoord, miss Swinton is geen average beauty maar ik ben echt fan van haar look. Gisele Bündchen mag dan wel haar modeling shoes aan de boom hebben gehangen, ze is uiteraard nog steeds an ultimate it-girl (or should we say it-woman) en kan niet ontbreken op een Chanel-extravaganza.


© Anne Combaz

Korean roots adapted to the world of today, zoals Karl Lagerfeld het zelf zegt, was het uitgangspunt voor deze collectie en it obviously works.

Korea meets Paris, a match made in heaven.

Page icon: © Chanel

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded