Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MET Gala 2015: Favorites, Favenots & What Were You Thinking?

Door Ine op 05.05.2015

Na New York Fashion Week is het altijd een beetje stil op modevlak in NYC. Maar behold, vannacht was another celebration of fabulous fashion!

Het MET Gala is een jaarlijks fundraising gala waar the rich and famous samenkomen om zich van hun beste kant te laten zien. Letterlijk en figuurlijk, want de rode loper is een waar spektakel en de geldbuidels worden ook wat verder opengedaan op dit event.

Every year is er ook een thema die de guests of honor moeten opvolgen. Aangezien het Metropolitan Museum de locatie voor dit prestigieuze bal is, wordt de dresscode gekoppeld aan een immense fashion exhibition die hier onderdak vindt.

Dit jaar was oriental the way to go door de tentoonstelling ‘China: Through the Looking Glass’. Sommigen gaan helemaal in het thema op, anderen werken met accentjes die erbij passen en enkelen lappen alles aan hun laars en doen gewoon hun eigen ding

We konden natuurlijk niet anders dan alle verschijningen onder de loep nemen en een round-up maken van wat hot, not and eyebrow raising was.


© H&M

We kick things off met H&M. Ok, je denkt niet meteen red carpet als je aan deze keten denkt maar boy, were we wrong!

Sarah Jessica Parker, Vanessa Hudgens en Janelle Monàe mochten samen met de Zweedse gigant een outfit creëren die echt very red carpet was.

Net als in 2013 had SJP zich een immense hoofdtooi aangemeten en eerlijk gezegd kan ik me niemand anders inbeelden die zoiets meer zou kunnen rocken dan miss Parker. She is Carrie Bradshaw after all 

Vanessa Hudgens zag er werkelijk stralend uit in haar bejeweld red dress. Shine bright!


© H&M

Janelle Monàe keeps it plain and simple in deze black & white outfit. Helemaal on trend voor deze zomer!


© H&M

And now, for our absolute favorites: Beyoncé, Cara Delevingne, Helen Mirren en Jennifer Lawrence!

Beyoncé is echt drop dead gorgeous. Seriously, the woman can do no wrong. Ze heeft haar Queen B titel niet gestolen en zag er werkelijk very yummy uit in haar see through dress.

Haar man Jay Z lijkt er ook zo over te denken …


© beyonce.com

Cara Delevingne is ook zo een chick die altijd flawless is. Über stijlvol in haar sexy catsuit en met (fake) tattoos als knipoog naar het Chinese thema. Habba habba


© Jamie McCarthy/FilmMagic

Helen Mirren mag dan wel a lady of age zijn, maar een lady is ze wel degelijk. Letterlijk zelf, ze is namelijk Dame Helen Mirren. Als The Queen je zo’n nobele titel toekent, mag je er zeker van zijn dat class and style jouw handelsmerk zijn. En dat was nu definitely te zien.


© FilmMagic

Jennifer Lawrence mag dan voor velen een bombshell zijn, aan klasse ontbreekt het haar evenmin. Ze staat bekend om haar gevoel voor stijl on and off de rode loper en damn, ook deze keer was het een schot in de roos.


© AP

Nu was niet iedereen een winnaar op stijlvlak. Dat kan natuurlijk ook niet anders, you either have it or you don’t. Deze celebrities moeten, volgens mij toch, dringend eens een hartig woordje met hun stylist hebben: Justin Bieber, Reese Witherspoon, Kim Kardashian West en Solange

Brrr, Justin Bieber… Niet meteen everyone’s (or anyone's) favorite. Nu is het algemeen geweten dat the boy hoogheidswaanzin heeft maar wat hij op The MET carpet aantrok, deed ons wel heel erg denken aan de jasjes die Michael Jackson met veel plezier droeg.

Nee Justin, you’re not The King of Pop. Get it together.


© Instagram

Arme Reese Witherspoon. Normaal gezien kan ze in mijn ogen niet veel mis doen maar … How boring is deze outfit?

Ik vind het altijd al vreemd als celebs beslissen om rood op een rode loper te dragen want je verdwijnt gewoon naar de achtergrond. Dan maakt het ook echt niet uit hoe veel bling je aan hebt. Let your inner star sparkle, Reese, not just the accessories.


© Instagram

Solange heeft een heel uitgesproken taste. Soms zijn het pareltjes, soms zijn het parels voor de zwijnen. Deze creatie mag naar de krochten van Solange’s wardrobe verdwijnen. ASAP.


© Instagram

Kim Kardashian West heeft als stylist Kanye West. Het powercouple heeft zich met hand en tand the high society in getrokken, en ook fashionwise zijn ze veelbesproken.

Deze keer hadden Kim & Kanye toch wat beter hun best mogen doen want deze jurk komt ons wel heel bekend voor.

Check Cher op het MET bal in 1974 en bekijk Beyoncé’s dress van 2012 eens, same same but different.


© Instagram

Nu hebben we er nog een subcategorie moeten bij bedenken want bij FKA Twigs en Rihanna zijn echt hors catégorie. Een penis op je kleed en een geklutst eitje als silhouette; all I can say is: no, just no… 


© AP


© Instagram

En dan sluiten we af met deze: Anna Wintour in florals, for spring, how groundbreaking.© AP & Tumbl

Mocht je nog graag wat willen lachen, zoals de rest van 't internet, check dan deze memes! Creative souls hebben zich werkelijk helemaal uitgeleefd...

Page icon: © AP

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded