Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Danish romance à la française

Door Angelique op 05.05.2015

Een tikkeltje French chique and romance heeft de ferryboot genomen naar de Scandinavische hooglanden. Arrived in Kopenhagen is er een nieuw merk onstaan dat aan deze romance à la française een Deense twist heeft toegevoegd: Rosemunde.

Het is een boeiende combo van pure vrouwelijkheid met strakke angles geworden. Sounds like a catch.

Een merk met the same values als Belmodo kan niet anders dan aanslaan. Een goede dosis daily luxury is een must voor elke vrouw. Outfits die je alle dagen kan dragen, at work of voor een dinner party? It really sounds like a dream. Rosemunde biedt de perfecte mix om aan deze eisen te voldoen.

Je merkt duidelijk de Danish vibes in de collectie. Strakke grafische lijnen en straight cuts zorgen voor een hoger business en design feel. Dit wordt dan weer verzacht door de bright pastel kleurtjes, vrouwelijke details, kant en romantische snits. Het perfecte brand om dat tikkeltje romantiek toe te voegen aan al je ordinairy days

A good example van feminine à la 2015 is deze graphic dress in zachte zomerpastels. Voor de herfst, waar we nog laaaang niet aan denken, is de jurk ook in dark shades verkrijgbaar.

Afwerkingen in kant en silk zijn dan weer de authentieke vrouwelijke details die in deze collectie hun plekje hebben veroverd. Deze look oogt very retro, love it

Nog geen store in België, maar wel een webshop waar je de hele collectie kan bekijken. Met de handige feauture 'Get the look' kan je op de site outfits van de packshots heel easy shoppen en alle items bij elkaar puzzelen. 

Benieuwd welke girls van de redactie binnenkort het kantoor binnenwandelen in hun nieuwe Rosemunde-item.

Foto's © Rosemunde

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded