Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New shops to shop: Gent

Door Lars op 02.05.2015

Gent is een eeuwig groeiende stad, op alle gebied. Dus het is geen wonder dat ook qua shops het aanbod steeds uitbreidt. Voilà enkele nieuwe adresjes die zeker een bezoekje waard zijn!

H & M Home


© thelifefactory.be

Gent werd als eerste Belgische stad gezegend met een opening van H&M Home. Sinds vrijdag 13 maart 2015 vind je in de gloednieuwe store een selectie aan items die niet zouden misstaan in ieders interieur.

Ook leuk is dat je geen fortuinen hoeft uit te geven om je woonruimtes van een upgrade te voorzien. Je vindt de H&M Home afdeling terug in de nieuwe, gigantische H&M store in de Langemunt 38-66.


© thelifefactory.be

& Other Stories


© & Other Stories

Nog een telg van de H&M familie is neergestreken in Gent, deze keer in de Veldstraat 2. & Other Stories kon je al vinden in Antwerpen en Brussel, maar Gent kon natuurlijk niet achterblijven.

De shop is werkelijk een pareltje vol met de prachtige creaties die & Other Stories rijk is. Schoenen, beauty products, accessoires en fashion, allemaal ondergebracht in de vernieuwde corner store.

Diamanti Per Tutti


© Elle.be

Voor de dames die graag hun outfit pimpen met wondermooie juwelen is er Diamanti Per Tutti. Betaalbare sieraden met echte diamanten die niet uit conflictregio's afkomstig zijn. De aankoop van the diamonds en het ontwerpen van de juwelen gebeurt in Antwerpen, waar ook de flagshipstore gevestigd is.

Maar nu kan je dus ook gewoon in de Gentse Walpoortstraat 20 precious goodies aankopen. Diamonds are a girl's best friend!


© Knack.be

Mayenne Nelen


© Mayenne Nelen

Kwaliteitsvolle lederen accessoires, what’s not to love? Mayenne Nelen is een door en door Belgisch label dat steevast voor stylish designs gaat.

Handtassen, bretellen, juwelen en holsters, je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in een lederen editie terug in de mooie  winkel in Oudburg, Sluizeken 28.

Ziezo, dames en heren, je weet weer wat gedaan tijdens je volgende shop-uitstap naar dé wereldstad, Gent!

© Page icon & top foto: buzzfeed.com

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded