Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New shops in Antwerpen

Door Tiany op 01.05.2015

Clouds of Fashion

Iets meer dan een jaar geleden vond de 1ste fashion show van Clouds of Fashion plaats met een enorme opkomst. Belmodo was er ook bij, obviously. Nu zijn we een jaar verder en heeft de winkel van Laurentine van Landeghem een mooi plaatsje veroverd in de Nationalestraat, dé modestraat van Antwerpen.

Clouds of Fashion is the place to be om als jonge fashionista je garderobe samen te stellen. De collectie bestaat steeds uit frisse en vooral heel affordable fashion. Elke 2 weken voegt Clouds of Fashion nieuwe items toe.

Clouds of fashion
Nationalestraat 79
2000 Antwerpen

Bershka

Een Bershka op de Meir was er al. Maar een Bershka op de Meir van 1.500 m²? Die was er nog niet! 

De Spaanse winkelketen gaat een nieuwe vestiging openen op de Antwerpse Meir. De nieuwe winkel komt op de hoek van de Meir en de Lange Klarenstraat. Bershka runt ondertussen al een vestiging op de Meir, maar die 400 m² begonnen duidelijk te krap te worden voor het nieuwe concept van het low budget merk.

De nieuwe vestiging zal daarom meteen ook 3 verdiepingen tellen. 

Balance Fashion

Oops they did it again! Na de succesvolle opening van de luxueuze haute-couture kledingzaak Balance eind vorig jaar in Knokke-Heist, beslisten de 2 uitbaatsters om hun succes uit te breiden naar Antwerpen. 

De gloednieuwe Balance neemt haar intrek in een pand in de Leopoldstraat, waar vroeger kledingzaak Balieri huisde. Balance Fashion biedt hoogwaardige collecties voor modebewuste dames.

Enkele namen: Jil Sander, Agnona, Colombo Trixi Schober... and many more

Als kers op de taart speelde duo Marleen Van Heesvelde en schoondochter Mallory Bodry het klaar om de collectie van de Dominicaanse ontwerper Oscar de la Renta als enigen in Antwerpen aan te bieden. Leuk extraatje: klanten kunnen de meeste recente fashion shows van ondermeer Jil Sander bekijken op de grote tv-schermen in de winkel.

Balance Fashion
Leopoldstraat 7
2000 Antwerpen

Scapa Sports shop

In januari opende het Belgische modemerk Scapa Sports een flagshipstore in het hartje van het Antwerpse modekwartier. En daar, in de Arenbergstraat, zit het merk ook helemaal op zijn plaats. Scapa is geëvolueerd van een klassiek polomerk naar een sprankelende collectie voor mannen, vrouwen en kinderen. 

Scapa kiest deze zomer voor opvallende dierenprints, tricot en grafische tekeningen. Het is al de 3de Scapa-winkel in de Arenbergstraat. Ook de Scapa Home winkel en de Scapa Accessoires huizen er. 

Om het complete Scapa-gevoel over te brengen, is de flagshipstore volledig aangekleed met meubels van Scapa Home. Vrouwen en kinderen kunnen er dus naar hartenlust shoppen in een prachtig interieur.

Mannen kunnen voor Scapa Sports nog steeds terecht in de Scapa World shop aan Hopland. Sorry guys, Ladies only!

Scapa Sports
Arenbergstraat 18
2000 Antwerpen

H&M Home

Na Gent is nu ook Antwerpen aan de beurt om een H&M Home te openen. Op zaterdag 25 april werd de bestaande H&M winkel op de Meir uitgebreid met het interieurconcept van de Zweedse kledingketen. In de Home-afdeling van H&M vind je alles voor in huis: van koffietafels tot bestek en van tapijten tot kaarsen.

H&M zorgt er dus voor dat niet alleen jij fashionable bent, maar ook je interieur mee is met de laatste trends! 

H&M Home
Meir 89-97
2000 Antwerpen

Pictures © Clouds of Fashion, Bershka, Balance Fashion, Scapa Sports, H&M Home

page loaded