Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marlies Dekkers: the collections

Door Angelique op 29.04.2015

Sorry Máxima, je bent niet de enige koningin van Nederland. Time to share your throne met lingerie queen Marlies Dekkers

Wie na Koningsdag nog niet uitgefeest is, kan altijd een Koningin Marliesdag in het leven roepen. Want hé, any reason to party is a good reason to party.

Geen feestdag zonder gepaste feestoutfit natuurlijk, en die vind je vast in een van de 4 collecties van het merk Marlies Dekkers.

The Signature Collection

Wie zich ooit al heeft afgevraagd wat een stuk van Marlies Dekkers zo uniek maakt, hoeft maar naar de Signature Collection te kijken. De grafische stijl van de ontwerpen is niet alleen stijlvol, maar staat ook bekend om zijn draagbaarheid

De collectie heeft 'Frame your beauty' als slogan, en wil vrouwelijke vormen vieren en sieren. Ideaal dus voor de moderne sensuele vrouw! 

The Couture Collection

Een collectie met als tag line 'Let your fantasies flow' schept hoge verwachtingen, maar de Couture Collection lost ze ook allemaal in. Alle stuks zijn exclusief en beperkt verkrijgbaar, en combineren luxe met verleiding.

De Couture Collection richt zich op sensuele vrouwen die niet bang zijn om een beetje te provoceren. De designs knipogen naar de glamour van de catwalk en on stage rock ‘n roll.

The Style Collection

Dacht je dat lingerie niet seizoensgebonden is? Think again! 

De Style Collection van Marlies Dekkers combineert de laatste trends met de perfecte pasvorm. Zo kan je als rasechte femme fatale kiezen voor underwear dat perfect aansluit bij je persoonlijke stijl.  

Innerwear wordt meer dan ooit ook geschikt als outerwear.

The Swimwear Collection

Een zelfzekere en stijlvolle vrouw wil ook mooie bikini's kunnen dragen. Onder het motto 'You are ocean, I am touched by you', presenteert Marlies Dekkers kleurrijke en moderne badmode

Bij swimwear is de balans tussen verhullen en onthullen nog belangrijker dan bij lingerie, waardoor er bij het ontwerpen nog meer aandacht werd besteed aan de details.

Voor welke collectie je ook kiest, de ontwerpen zijn sowieso op je lijf geschreven! 

Foto's © Marlies Dekkers

Met medewerking van Yasmine De Wilde

page loaded