Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

OOTD: Sunday Runday

Door Isabelle op 28.04.2015

Zondag is het zover, dan staat het hele Belmodo-team aan de start van de Wings for Life World Run! Ik kijk er al met ingehouden adem naar uit!

Conditie-wise ben ik er klaar voor, Sunday is my runday. Dan sta ik bij het krieken van de dag op voor een early morning run. Eenmaal je die zonsopgang tijdens het lopen meemaakt (instant runner's high!) is het geen enkel probleem meer om jezelf te motiveren om je warme bedje te verlaten. 

No I can’t #runlikeaKenian, maar ik geniet er wel van, #eventheordinarycanfly, right? Ik loop eigenlijk gewoon voor mezelf en the Wings for Life World Run is dan ook het allereerste loop-event waar ik me aan ga wagen.

Benieuwd wat dat zal geven ... Over mijn conditie zit ik dus niet  in, over de ambiance nog minder, deeeeuh het Belmodo team is present!

Neen, het is die supertoffe run-look die nog samengesteld moet worden. 

Wanneer ik om 6 u ‘s morgens in the middle of nowhere ga lopen, zal het de eenden (for real, de enige levende wezens die ik tegenkom) worst wezen of mijn legging matcht met mijn sokken. Maar op een inmens event als Wings for Life, wil ik er wel graag legit uitzien! 

Naar fabulous shoes moet je niet lang zoeken, er zijn er oneindig veel! En mocht je er toch geen naar jouw persoonlijke smaak vinden, dan kan je altijd nog een zelf een paar ontwerpen bij Nike.

Maar ik zou liever het geweldige legging-aanbod bestuderen. Net als de sneaker is de legging nowadays helemaal deel geworden van de dagelijkse outfit. Het kind heeft trouwens al een naam: athleisure

Which translates to: 'Hey, het is oké om die comfortabele workout legging te dragen in combinatie met een fancy blouse, ook als je niet van de gym komt.'.

Hier vind je alvast enkele van de meest fashion forward modellen:

De legging die Chitose Abe (volgens Mr Lagerfeld, de hedendaagse Coco Chanel) ontwierp voor de Sacai collab met Nike is een excellent voorbeeld van hoe de grens tussen workout kledij en alledaagse outfits vervaagt. Het model ziet er als een workout-legging uit, maar langs achteren lijkt het dan weer een netkous ... classic Sakai viewpoint messing.

Met de Sophia leggings van Varley creëer je dan weer eerder een Bikder Chic vibe. Credit to the zippers, die zorgen voor dat rock ‘n roll-effect. Dankzij de burgundy kleur is deze second skin dan weer perfect te combineren met een chiquere outfit. Casual friday, here I come.

Niet bang van een kleurtje? Dan kan deze koraalkleurige Booty Boost legging van Monreal London mischien wel the new best friend van je benen en billen worden. De grafische lijnen brengen het beste van de benen naar boven, terwijl de signature pocket de bips lift. Perky and practical.

Keeping it minimalistic met deze Jet and Bone Moto leggings van Olympia Activewear. De effen zwarte legging accentueert het beste van je benen. De knee patches brengen dan weer een kleine biker edge. Simpel maar zeker niet saai! 

See you in Ieper for our runday-vous! 

 

Foto's fashercise, nike, looktastic, bloglovin, emersonfry, 500lbs

page loaded