Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#AcneArchive

Door Michael op 28.04.2015

Buiten zalm, knäckebröd en Zweedse ballekes uit IKEA biedt Zweden ons ook high end fashion. Beter gezegd, one of our all time favoriete merken Acne. We openen onze foursquare app en we drop a needle in Stockholm. Na even zoeken zijn we op locatie, de Acne Studios.

Acne staat gelijk aan eenvoud, strakke lijnen, sterke kleuren en pure cutting edge. Personal dream come true? Zonder probleem mijn hele garderobe samenstellen met enkel Acne, maarja ... "Working 9 to 5".  

Mijn spaarplan is al goedgekeurd dus wie weet kan ik binnenkort een item kopen #sad. Lotgenoten, you know what I mean. But once a year is er een klein lichtpuntje aan het eind van de tunnel. 

Exclusief voor België & Nederland opent Acne een online pop-up store genaamd Acne Archive. Geen dusty books en oude bedrijfsmappen, maar show pieces en selected items worden online gezwierd met dazzling kortingen. Acne shoppen aan sales tot -75% ... letterlijk om ter plekke dood te vallen. Call me a Drop Dead Diva

Bovendien wordt er dit jaar een offline Acne Archive store geopend. Weliswaar in hartje Stockholm, damn.

Heb je een item dat je al heel lang zoekt of dat net uitverkocht was? Of wil je al lang dat ene classic, timeless shirt strikken uit de Acne Studios collectie? Wie weet zit het wel tussen de Archive selectie en kan je nu eindelijk je slag slaan. 

Wie, wat, waar, wanneer hoor ik je brullen tegen je computerscherm. Just be calm, het is Acne ... Oh well who am I fooling? Snel verder gaan dus. 

Het enige wat je hoeft te doen is je registreren op acnearchive.com. When done krijg je een mailtje waarin je inschrijving wordt bevestigd. Tik tak, Tik tak, even geduld want de actie gaat pas van start op woensdag 6 mei om 10:00 's morgens. Even snel uitverkocht als het Ariana Grande concert? Hopefully not want de actie duurt maar 48 uur

Denk eraan Belmodo lezer "survival of the fittest", ieder voor zich in de fashion wereld. Dus go go go tiger!

Foto's © Acne Studios
Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded