Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jewels are a girl’s best friend

Door Tiany op 26.04.2015

Het hoeven niet per se diamonds te zijn om een girl’s best friend te zijn. Met gouden of zilveren juwelen zijn we ook al blij.

Een leuk nieuw adresje om deze te scoren is de nieuwe E juweelier in Gent. E juweelier is een platform voor hedendaagse Belgische en internationale juweelontwerpers.

De designers krijgen zo de kans om hun stukken te showen en zo de juwelen dichter bij het publiek te brengen.

‘De focus van de winkel ligt op contemporary jewelry met de nadruk op kwaliteit en draagbaarheid’ – aldus oprichtster Elise Geers -

Extra voordeel: je kan je eigen stijl ontwikkelen door de originele pieces die de shop biedt. Ook krijgen specifieke wensen van de klant vorm in het atelier. 

E juweelier werd opgericht door juweelontwerpster Elise Geers. Naast haar eigen stukken liggen er juwelen van Yoko Takirai, Gigi Mariani, Florence Croisier, Jamais sans toi,  Eva Lozano, Eva Burton, Hinge dept. Accessory & Tali tali jewelry en vaasvormen van Paulus Florizoone.

De ruimte van E juweelier wordt ter beschikking gesteld voor tijdelijke tentoonstellingen van jonge of gevestigde kunstenaars. Daarnaast vinden er ook regelmatig evenementen plaats.

Op zaterdag 2 en zondag 3 mei 2015 staan er ‘cupcakes & jewelry’ op het menu. Dat belooft ...

And now please put on your jewels and go visit that shop!

Met medewerking van Margot D'Hoore

E Juweelier
Kortrijksepoortstraat 65
9000 Gent

page loaded