Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Introducing the Boefs & Babes of Colourful Rebel

Door Angelique op 25.04.2015

In hun hometown Amsterdam zijn ze al enkele maanden niet meer uit het straatbeeld weg te denken en lucky for us beginnen ze nu ook bij ons terrein in te nemen: say hello to de Boefjes en Babes van Colourful Rebel!

Eeneiige tweeling (Yep ladies, jullie lezen het goed ... 2 hot stuffs voor de prijs van 1!) Bas & Frank Van de Brug beëindigden 2 jaar geleden hun jobs bij het Nederlandse fashion brand Scotch & Soda om hun droom achterna te jagen: het lanceren van hun eigen online lifestyle magazine en webshop.

Het resultaat werd Colourful Rebel, de online bestemming voor jonge rebellen met nieuws over hotspots, fashion, events, lifestyle, festivals en alle andere schatten waar de Amsterdamse broers dagelijks blij van worden. 

De blog werd in no time een waar succes en nog geen jaar later waren ze ready for the next move en volgde de lancering van hun webshop met een stoere, streetwear collectie voor vrouwen (en later ook voor mannen).

Colourful Rebel is all about hippe statement tees en sweats met funny opschriften als BOEF, BABE, #LOVE, REBEL, en NO PANTS ARE THE BEST PANTS.

Met BOEF liep het verhaal naar eigen zeggen volledig uit te hand. Fun fact: de Van de Brug brothers gebruikten BOEF als nickname voor hun rebellious girlfriends: "Hey boef!", "Alles goed, boef die je bent?!" 

Intussen werd de collectie uitgebreid met some cool beanies to get you through the winter en hippe caps die voor de nodige verkoeling kunnen zorgen during those hot summer festivals.

En voor de lovers onder ons: binnenkort worden nieuwe goodies gelanceerd met onder andere BOEF shirts & sweaters in pastelkleurenblanco basics, hoodiestanktopszwemshorts en chille joggingbroeken voor de ladies.

And some more good news: ze zijn niet alleen trendy maar ook very affordable

So girls, combineer jullie Boef met een lederen jack, ripped denim en some awesome sneakers or heels to make heads turn. En voor de gents die hun rockstargehalte naar the next level willen brengen … Colourful Rebel is the answer

Curious naar de collectie van Colourful Rebel (of naar de broertjes)? Sneak a peak op hun Facebook- en Instagrampagina of ga asap naar hun webshop.

Oh ja, beware of valse Boefjes!

Dat de Boefjes-shirts een ware hype zijn, bewijst ook het feit dat ze nu al worden nagemaakt. Je bent dus gewaarschuwd! De enige echte Boef is in België verkrijgbaar via de webshop en bij Men at Work.

Page icon & foto's: © Colourful Rebel - Oscar Kemps

Met medewerking van Valentine Vandenbussche

page loaded