Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M webshop België online!

Door Lars op 22.04.2015

Het is eindelijk zover. Gisteren lanceerden modegoden Hennes&Mauritz de Belgische H&M webshop, Yay!

Dinsdag 21 april staat vanaf nu in alle Belgische fashionista-hartjes gegrift als dé topdag van 2015. Bijna heel Europa kon het al, maar nu kunnen ook wij alle collecties rustig thuis op een luie zondag vanuit onze zetel shoppen.

Mannen, vrouwen, kids en natuurlijk ook de felgegeerde H&M Home collectie kan je terugvinden in de online shop.

Niet enkel de vaste collecties kan je vanaf nu online vinden, maar ook de limited designer collecties en extended sport collections.

De grootste H&M store van België has got it all.

H&M zag in dat België niet langer kon overleven zonder een eigen webshop. Het gesmeek was niet meer te harden.

Om de lancering te vieren heeft H&M enkele leuke online deals in petto voor de Belgian fans. One of them is dat je tijdens deze lanceringsperiode geen verzendingskosten moet betalen op al je aankopen.

P.S.: De online banking tools liggen hier al klaar op de Belmodo-redactie. 

Op H&M Life kan je vanaf nu tonnen inspiratie opdoen in de verschillende H&M-werelden. Een beetje #ootd looks scoren voor je volgende Instagram-post of leuke ideetjes verzamelen om je interieur te pimpen. het kan nu allemaal online! 

Schrijf je in op de Fashion Newsletter om altijd en overal mee te zijn met de laatste nieuwe trends zodat je weet wat te shoppen wanneer je je favoriete H&M-winkel binnenwandelt. Als je maar niet genoeg kan krijgen van H&M kan je het brand ook volgen op al hun social media kanalen zoals FB, Instagram en Twitter

#H&Moverdose? Jamais!

Foto's © H&M

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded