Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Quality x Fashion: BODO Jewels

Door Angelique op 19.04.2015

Upcoming talent Romy Boerman, ex-model en Belgische juwelenontwerpster brengt met haar BODO jewels betaalbare en pure sieraden van de beste kwaliteit.

De collectie is te vinden bij de pop-up store Good Goods in Knokke, die een mix brengt van jonge designers. Elk op hun eigen manier uiten ze hun creativity. De leuke vibe en het verhaal achter de pop-up spraken Romy Boerman onmiddellijk aan! 


Foto: © Instagram Bodojewels

Alles uit de collectie van de sympathieke miss Boerman is handmade en dus maar 1 keer te verkrijgen, Let's be younique! Ik ben helemaal fan van haar authentieke juwelen met speelse touch. Very clean!

De verschillende hangers zijn gemakkelijk combineerbaar en de kettingen zijn verstelbaar in lengte. Easy to create different looks met slechts enkele juwelen. It’s time to shine, zowel overdag als ’s avonds.


Foto's: © BODO Jewels

Uiteraard zijn er al enkele bekende gezichten gevallen for the Belgian brand. o.a. Evi Hanssen en Roos Vandekerckhove zijn wild van de collectie van BODO! Of je nu een statement necklace of oorbellen nodig hebt, ga zeker eens langs bij Good Goods in Knokke. Every woman zal dat ene unieke stuk vinden om haar outfit helemaal te stylen.


Foto: © Instagram Bodojewels

“De juwelen zijn geïnspireerd op de natuur, architectuur en poëzie.” – dixit Romy Boerman -.  

Alsof ze uit de natuur zijn geplukt en omgetoverd werden tot mini pieces of art. De juwelen brengen vrouwelijkheid met de perfecte balance tussen stoer en schattig, all wrapped into a classical styleSimplicity is wat miss Boerman en haar collectie typeert

Deze lente werkt Romy Boerman samen met it girl Emma Gelaude, een model, schrijfster en fashionista in hart en nieren met haar My Fashion Blog. Emma Gelaude heeft lots of charisma en een geraffineerde sensualiteit die perfect passen bij the brand. Het gezicht en het brein van de nieuwe BODO-collectie zijn een match made in heaven. De vrouwen met elk hun eigen toets, vak en ideeën brengen creativiteit to the next level.


Foto: © Nils Van de Cauter

Wat de toekomst nog in petto heeft voor Romy Boerman, blijft momenteel nog a big surprise. In the meantime kunnen we genieten van haar prachtige collectie

Definitely worth a visit.

Page icon: © Nils Van de Cauter
Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded