Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New shops to shop: Knokke

Door Tiany op 17.04.2015

Iedereen kent het syndroom van Knokke-le-Zoute ondertussen wel. De sketch uit het 2e seizoen van ‘Wat als?’ grapte over de mondaine badplaats van België.

Desondanks heeft Knokke de allures van een echte stad waar je trendy kan shoppen. And ... I have great news for you: er zijn heel wat nieuwe stores geopend die zeker de moeite lonen om eens te bezoeken!

A Suivre

A Suivre Knokke is de volgende aanwinst van de A Suivre-keten en wordt zo de 6e winkel die de zusjes Veerle & Nele Van Doorslaer openen. De winkel vind je in de Strandstraat 7 in Knokke. Net zoals in de andere boetieks ligt hier ook een mooi assortiment van verschillende merken op je te wachten.


Foto: © Bram Laebens

A Suivre staat bekend om de mix van internationale en Belgische brands als Anne Zellien, Current Elliott, Etoile Isabel Marant, Fine Collection, Forte Forte, Lee & Me, Maison Olga, Paul & Joe, Phillip Lim, Pierre Balmain, Roseanna & Semis. Sommige van deze merken zijn exclusive en dus enkel te koop bij A Suivre.

Dresses, jeans, blouses en skirts galore. Maar ook voor de perfecte accessoires kan je terecht bij A Suivre.

Liu Jo


Foto: © Liu Jo

Good newsLio Jo, het well-known italiaanse merk heeft een vestiging heropend in de Kustlaan 215 in Knokke. Het Belgische verhaal van het merk wordt zo uitgebreid na Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt, Luik, Nieuwpoort en Roeselare.


Foto's: © Liu Jo

Dresses, jumpsuits, bags, shoes, beachwear en natuurlijk de Liu Jo jeans, you name it, Liu Jo has it all. Er is ook een kids corner voorzien, zodat ook jouw mini-me’s er always fashionable uitzien.

Liu Jo staat bekend om zijn elegante, dynamic & always glamorous collecties, waardoor je je elke dag op en top vrouwelijk en seductive kan voelen.

Enough reasons to go, me dunkt. See you there.

Michael Kors

Naast de outletwinkel in Maasmechelen en de boutique in Brussels, is het tijd voor Knokke. The 2,049 square-foot store bevindt zich op Kustlaan 146B. Een nieuwe place to go als je naar de Belgische kust trekt!


Foto: © Michael Kors

De Kustlaan staat bekend als home van topmerken als Louis Vuitton, Gucci & Delvaux. Now, the list is a bit longer, thanks to Michael Kors.

Behalve de beroemde bags vind je er ook dames- & herenkledij. Are you in need of clothes, handtassen, shoes, jewelry of de perfecte accessoires om jouw outfit tot in de puntjes te stylen?

Dan is deze nieuwe hotspot misschien iets voor jou. The shop will even carry a selection of the fragrances of Michael Kors.Yay!

De always stijlvolle en casual pieces van Michael Kors zijn het neusje van de zalm. Ze zijn bovendien tijdloos en dat horen we natuurlijk graag.

Ik plan alvast een tripje naar de storeYou should too!

Pop-up store Good Goods van Fin Du Jour

Yet, another pop-up store in Knokke, die recently werd geopend: Good Goods van Fin Du Jour. De beauty- & lifestyle shop heeft een vestiging in de Belmodo hometown Gent, maar richt nu zijn pijlen op het 'zeetje'.

Fin Du Jour heeft een uitgebreid assortiment aan unieke kwalitatieve schoonheidsmerken als Aesop, Ellis Faas, Rahua en Malin + Goetz. Plannen om, na een beach day, een avondje in Knokke uit te gaan? Dan zorgt Fin Du Jour voor de perfecte make-up.

Daarnaast is er ook een selectie van jonge designers aanwezig in de pop-up. De luxurious mannen- en vrouwenkleding, juwelen, designverlichting, meubilair, interieuradvies en hoogstaande fotografie zijn zeker de moeite waard!

Check it out!

Pop-up store van Verso

Good news for all the boys, want Antwerp’s Verso opent een men’s only pop-up store op de Elizabethlaan 17 in Knokke. Deze shop vol luxury fashion wordt aan de badplaats een echte mannenbastion.


Foto: © Verso

Shop er o.a. Dolce & Gabbana, Valentino, JUUN.J, Raf Simons for Adidas, Givenchy, Pierre Balmain, Maison Martin Margiela.

Dames, genoeg redenen dus om jullie hubbies mee te sleuren naar Knokke-le-Zoute. De collecties van Verso zijn divers, van contemporary pieces tot striking couture.

It’s like stepping into a different world”-aldus Verso-.

Strelli Homme Flagship store


Foto: © Strelli Homme

Last but not least, een nieuw hip adresje in de Kustlaan 229. Na een webshop en eigen boutiques in Antwerpen, Gent en Hasselt, is het nu de beurt aan – jullie kunnen het al raden – Knokke. Strelli Homme is een jong label dat de laatste maanden een grote boom kent.

De prêt-à-portercollecties mixen traditie met een edgy touch en slaan zo een nieuwe weg in. Het urban chic-gevoel wordt gecreëerd door frisse kleuren, gedurfde motieven maar altijd met het oog op de beste kwaliteit. Het mannenlabel biedt een complete garderobe aan voor de eigentijdse en gedurfde man.

Nice twist, Strelli Homme

Page icon: © Liu Jo
Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded