Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kindermode @ Chat Mechant & Ine De Haes pop-up shop

Door Angelique op 16.04.2015

 

De cool kids van nu pronken ook op de speelplaats graag met hun mooiste outfits. De coolste ouders helpen hun kroost natuurlijk om voor de leukste merken te kiezen, zeker als die Belgisch zijn.

 

Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 april zakken ze daarvoor best af naar Hasselt, waar kindermodemerken Chat Mechant en Ine De Haes hun pop-up shop installeren.

 

Chat Mechant, opgericht door Sofi Lemmens, is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot favoriet van kleine en grote kinderen. De collecties zijn niet alleen draagbaar en kwalitatief, maar ook vrolijk.

 

Bij Chat Mechant spelen ze met ongewone kleuren, knipogen ze naar architectuur en smijten ze, obviously, met gekke poezenprints.

 

De fans van nieuwkomer Ine De Haes hebben het liever iets neutraler. Het merk werkt vooral met kleuren als grijs en zwart, maar zet in op het grafische aspect en 3D-vormgeving.

 

Haar drapages en kubusvormige tijgergezichten vallen bij het jonge volkje in de smaak.

 

Of je nu kiest voor poezelige katjes, kubusachtige tijgers of gaat voor een combinatie van beide: Chat Mechant en Ine De Haes verwachten je in de Minderbroederstraat 54 in Hasselt op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 april van 10:00 tot 18:00.

 

Foto's © Chat Mechant & Ine De Haes
Met medewerking van Yasmine De Wilde

page loaded