Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

O’Neill x Liberty

Door Angelique op 15.04.2015

Yay, iedereen kent het merk O’Neill dat al aan een geschiedenis zit van meer dan 62 jaar. Vanaf april lanceert O'Neill samen met Liberty een collectie gebaseerd op de wereldberoemde bloemenprint van het oer-Britse merk

De iconic Liberty Department Store in Londen is één van de laatste grote imperiums met eclectische ontwerpen, waar je de bekende Liberty-prints kunt vinden. De samenwerking tussen O'Neill en Liberty laat op een frisse en vooruitstrevende manier beide merken zien.

Behold, mijn spring lovers, een combo van de op maat gemaakte stoffen van het befaamde Britse warenhuis, met trendy modellen vol details van de O'Riginals collectie. Het werd een beknopte collectie van 10 modellen, o.a. de ultra denimshort, de baseball cap met vijf inzetstukken, de jurk in kimono-stijl met franjes en 2 prachtige bikini's.

Je kan je slag slaan op de website van O'Neill.

Met medewerking van Marie-Adéline Cnockaert

page loaded