Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How to survive the Belmodo Fashion Days? Tips van de echte Belmodo-addicts

Door Michael op 15.04.2015

Nog 4 nachtjes slapen en de tweede editie van de Belmodo Fashion Days gaat van start.

Hoog tijd dus om jullie zowel mentaal als fysiek voor te bereiden. Uiteraard zullen onze eigen fashion experts, de Belmodo-addicts, ook weer van de partij zijn.

Especially for you, dear fashionista’s, zetten ze enkele do’s & don’ts op een rijtje. Lees dus zeker verder!


Foto's © Pinterest

TIANY

“Draag geen complexe kledingstukken – denk aan jumpsuits, skinny jeans en dikke jassen - of high heels. Je wilt namelijk zo weinig mogelijk tijd verliezen met het passen van je uitverkoren designer pieces en verdergaan naar de volgende ontwerper op je lijstje.”


Foto © Verleih

MICHAEL

“Ga naar je favoriete designers, maar breng zeker ook een bezoekje aan de minder bekende labels. Vaak leer je zo op een budget friendly manier ook nieuwe Belgische merken kennen. Ideaal om je eigen ‘made in Belgium’ stijl te creëren.”


Foto © Belmodo.tv

ANGELIQUE

“Combineer de Belmodo Fashion Days met de Dries Van Noten expo, twee fashionable events in één klap. Schrijf je nog snel in via dit artikel en maak last minute kans op een duoticket voor de expo van de eeuw, mét rondleiding.”


Foto © Pinterest

KOEN

“Shoppen is exhausting! Wij, Belmodo-addicts, weten dat als geen ander. Zorg er dus zeker voor dat je een lichte snack en voldoende water in je handtas hebt zitten. Zo kom je voldoende gehydrateerd de dag door. Voor een healthy & light lunch ga je langs bij Flamoush in de Huikstraat.”


Foto © Pinterest

BIEKE

“Kom niet met een hele groep vriendinnen. Op die manier word je niet beïnvloed, kan je rustig je designer wishlist afwerken zonder geruzie of jaloerse blikken.

Probeer op een rustiger moment voor de Belmodo Fashion Days al eens langs te gaan bij de designers om je juiste maten te weten. Iedere manier om tijd te winnen moet je grijpen.” 


Foto © Belmodo.tv

LARS

Think outside the box! Kies rijkelijke stoffen uit en ga zelf aan de slag. De ideale manier om je creatieve geest de vrije loop te laten én om uniek te zijn. Bovendien zal je wallet ook tevreden zijn met deze keuze.”


Foto © Tinsel

INE

“Vertrek goed op tijd ’s ochtends zodat je nog een lekker ontbijtje kan meepikken before you start your hectic shopping trip. Heerlijke koffies, sweet breakfast pancakes, carrot cake, chocolade broodpudding en nog veel meer sweets en healthy products vind je bij Tinsel op de Vlaamse Kaai. Een ander voordeel van op tijd te vertekken, is dat je als eerste aan de deur bij Dries van Noten kan staan. Hurry up!”

Met medewerking van Stéphanie Hudders

page loaded