Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#TowelSeries

Door Lars op 14.04.2015

De laatste tijd wordt mijn Instagram feed gebombardeerd door Instagirls als Gigi Hadid & Kendall Jenner, omhuld met niets meer dan een handdoek, vergezeld met de hashtags #towelseries & #mariotestino. Me & my stalkerish ways konden het dan ook niet laten om door te klikken en te ontdekken waar deze hype plots vandaan komt.

Het begon blijkbaar allemaal met een snapshot van Kate Moss, die net uit de douche kwam met een badjas en een handdoek rond haar hoofd, genomen door Mario Testino himself en zo zijn de Towel Series ontstaan. 

Mr. Testino staat bekend voor zijn intieme, dagboekachtige foto's van zijn famous fashion friends. Needless to say dat het hier om een exclusief project gaat, enkel big name models passeren immers zijn lens en worden gedeeld op zijn Instagram (oh how I wish I was part of that private club).

V.l.n.r. Cara Delevingne, Miley Cyrus, Kendall Jenner, Cody Simpson, Gigi Hadid, Sienna Miller, Jourdan Dunn, Gisele Bündchen & Naomi Campbell.

Maar naast Instagirls zijn er ook Insta-hót-guys (save the best for last, right?). Ik stel voor dat Mario Testino een nieuw project start: #dropthetowelseries

V.l.n.r. Michiel Huisman, Justin Bieber, Marlon Teixeira & Francisco Lachowski.

Foto's © Mario Testino

page loaded