Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mimi et Toi: personal touch jewelry

Door Angelique op 14.04.2015

Mimi et Toi, het label van ontwerpster Mirjam van Dijk is uitgegroeid tot een merk om 'u' tegen te zeggen. Haar nieuwe ontwerpen zijn stoer, edgy en gekenmerkt door een contrast van harde en zachte vormen. Alle sieraden zijn rock met een rauw randjeWe like.

Voor deze collectie werd Mirjam geïnspireerd door haar eigen leven. Bohemian chic, rock en romantisch zijn wat haar juwelen uitstralen.  De sieraden worden allemaal zelf gemaaktWat steeds terugkomt, zijn de symbolen als tand, pijl en zaag, die staan voor de rauwe randjes van het leven. 

Mimi et Toi wil een aanvulling zijn op iemands persoonlijkheid, humeur, en gevoelens. De sterren die ze gebruikt, staan symbool geloof, kracht en liefde.

Haar sieraden worden verkocht in boetieks van Nederland en België.

page loaded