Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Thinking-outside-the-box clutch

Door Tiany op 13.04.2015

Boxed clutches zijn het van het. Je kan er misschien niet veel in kwijt, maar je kan er wel een killer statement mee maken. Voor elke stijl is er wel een passende clutch te vinden. Ga je nu voor bohemian, bling bling, see-through of een gekke clutch, het bestaat allemaal!

Fashionista's, bloggers, redactrices ... iedereen is in de ban van het kleine it- accessoire en wij spotten graag hoe ze worden gedragen en bij welke outfit.

We zetten 5 van onze favoriete stijlen op een rijtje:

1. Voor de etnic lovers onder ons is er de met parels versierde clutch van Anthropologie, een webshop met een heerlijk romantische, bohemian stijl. Voor € 128,- is hij van jou.

2. Crazy peeps kunnen sowieso altijd terecht bij Charlotte Olympia. Zij is de witty designer bij uitstek en alles wat ze ontwerpt heeft een gekke, vrolijke twist. Haar designs hebben een aardig prijskaartje, maar op The Outnet kan je regelmatig een koopje doen. Deze clutch staat nu € 600,- geprijsd, terwijl hij normaal gezien voor € 1200,- over de toonbank gaat.

3. Een betaalbaarder alternatief is deze cutie see-through clutch van Skinnydip London. Wie op zoek is naar originele cases of clutches, kan bij hen terecht. Verkrijgbaar via Asos voor € 54,05.

4. Geef toe: mocht er overal wat meer fluffiness te zien zijn, dan zou de wereld er opmerkelijk beter uit zien! Deze clutch is jouw goed begin om de wereld a better place te maken! € 35,66 op Nasty Gal.

5. Bij Zara wisten we al langer dat we er een breed assortiment aan clutches konden vinden; bij deze gaan ze helemaal mee in de metallic trend. De prijs kunnen we bijna verwaarlozen, slechts € 29,95!

Let us know welke boxed clutch het beste past bij jouw stijl!

Foto's © Pinterest

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded