Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Triumph: The One

Door Tiany op 12.04.2015

Het lijkt er op dat menig lingerie brand zich inzet om ons dames de best mogelijke steun te geven. Ik kan uiteraard niet anders dan dat toe te juichen. Ladies die zich goed kleden, voelen zich ook goed, dus win-win!

Na het daverende succes van Stand up for fit komt Triumph met een nieuwe campagne.  Hun missie? Jou The One laten vinden. Neen, niet mister Dreamy, iets veel beters The perfect bra!

Met een indrukwekkende 129 jaar aan expertise zet Triumph zich in om het grote aantal vrouwen die een verkeerde bh dragen, te helpen. De ‘Stand up for fit’-actie was een 1ste stap in de goeie richting. 380.000 vrouwen werden intussen opgemeten en gaan nu dus door het leven met een perfectly fitting bra. Jij kan binnenkort ook zo’n happy lady zijn, gewoon een passessie inplannen bij Triumph and you’re good to go.

De nieuwe campagne heeft dus een naam vol allure gekregen; ‘Find the One’. Deze keer werden 6 invloedrijke fashion and lifestyle bloggers, waaronder Ella Catliff en Cora Harrington, ingeschakeld om de boodschap over te brengen. Ook een beauty-experte en 44 andere dames uit heel Europa werden aangesteld om the happy news te verspreiden.

Het principe blijft hetzelfde: we worden aangespoord om ons bewust te worden van onze bra size. Je kan uiteraard zelf je maten opnemen, maar het is net iets geruststellender als je je door ervaren handen laat begeleiden. 

Triumph heeft een ruim assortiment voor elke soort vrouw. Dus keuze ten over, qua print, model en textuur!

Als eindresultaat krijg je a little friend for life. Support, comfort en een boost aan zelfvertrouwen. Best friends forever!

Page icon & alle foto's: © Triumph
Met medewerking van Laura De Beir

page loaded