Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Attack your body, the right way

Door Angelique op 12.04.2015

Ik ben sinds kort helemaal into excercise. Samen met BelmodoLars ga ik elke week 2 x naar the gym om alles wat in shape te krijgen. Mijn motivatie? Work out 'cause you love your body, not because you hate it. Top motto, al zeg ik het zelf!


© someecards.com

Als modeminnend mens kan ik niet anders dan de sportschool in style betreden. Enter Reebok! Ik kreeg onlangs de kans om een Body Attack sessie bij te wonen van Les Mills in samenwerking met Reebok, en boy oh boy, wat was me dat?! 


© Reebok

We kregen allereerst uitleg over de new and improved Reebok. Het sportmerk komt met een nieuwe Cardio Ultra schoen die specifiek ontworpen is voor gym-going ladies and gents. De shoes focussen op de 3 belangrijkste delen die een degelijke sportschoen nodig heeft.

Ten 1ste heeft hij een gespecialiseerde zool die er voor zorgt dat je kan moven like an animal. De Cardio Ultra heeft een strategisch geplaatst rond steunpunt zodat je 360° kan draaien tijdens workouts. Ten 2de is er in de zool ook trifoam verwerkt die schokken opvangt en de nodige vering geeft. En ten 3de houdt de top of the shoe je voet stevig op z’n plaats, zodat slides en zijdelingse bewegingen je voeten de best support geven. Deze schoen is beschikbaar in hippe kleuren die je look volledig afmaken.

 
© Reebok

 
© Reebok

Daarnaast is er ook een tenue die je van alle mogelijke vrijheid én steun voorziet. Black is the new black, ook op sportgebied, maar dan met enkele funky details die een update geven aan je outfit. Met een ingebouwde sportbeha, met PlayIce technologie die voor een koele en droge huid zorgt en met Interlockmateriaal dat ondersteunt, duurzaam en volledig elastisch is. 

 
© Reebok

De Body Attack sessie duurt normaal gezien een uur, maar voor deze gelegenheid was de les gehalveerd. Daar was ik echt ontzettend dankbaar voor want het is vrij intensief. Onze coach van dienst was Patrick Maes, the leading figure van Les Mills  dus volledig bekwaam om ons door de les te sleuren.

Hij gaf ons tips tijdens de les zodat wie niet echt konden volgen (lees: ik) toch de hele tijd in beweging bleven en van een full workout genoten. Het gaf me een hele dosis motivatie om m’n tijd in de sportschool vol te houden en m’n body krachtiger te maken, en dat volledig in style. Thank you, Reebok & Les Mills!


© someecards.com

Top foto & page icon: PopSugar
Met medewerking van Laura De Beir

page loaded