Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Home sweet home: H & M Home Antwerp

Door Michael op 11.04.2015

Noteer alvast zaterdag 25 april in je agenda want modestad Antwerpen wordt alweer een concept rijker. Na lang wachten zal op de Meir het H & M Home concept neerstrijken in een bestaande winkel van H & M.

Antwerpen krijgt zo de bronzen medaille, na Luik en Gent die eerder al de H & M Home corner mochten verwelkomen.

Het concept van H & M Home is al well-known, toch blijft het een surprise hoe de winkel ingericht zal zijn! Het brede gamma aan decoratie- en interieurartikelen, huishoudtextiel en accessoires is modieus & trendy, met het oog steeds op de latest trends aan de beste prijsLet’s pimp your interior

De opening belooft alvast de moeite waard te zijn! H & M zou H & M niet zijn als ze niet iets speciaals zouden doen. Tijdens de openingsdag zal je in de watten worden gelegd met heel wat leuke prijzen & giveaways als je deelneemt aan de speciale acties. Keep an eye on the social media channels van H & M België, so you won’t miss a thing!

Be there: opening H & M Home, Meir 89-97, 2000 Antwerpen op zaterdag 25 april 2015.

Alle foto's en page icon: © H & M
Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded