Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Prada Galleria in de spotlights

Door Astrid op 11.04.2015

Kortfilms zijn hot. En ook fancy modehuis Prada wil zich wel eens aan een creatief projectje wagen! Zij zwierden afgelopen week samen met regisseur Autumn De Wilde 3 kortfilms online. In de hoofdrol geen famous celeb maar de klassieke Prada Galleria tas. Wij zijn fan!

The Postman Dreams

The Makeout

The Battlefield   

De reeks bestaat eigenlijk uit 5 filmpjes maar om het allemaal spannend te houden, krijgen we er voorlopig maar 3 te zien. Smart move ‘cause I’m intrigued! Insteek van de films is ‘een handtas is zoveel meer dan een accessoire’. Ik ben alvast megajaloers op iedereen die met zo’n mooi Prada-exemplaar rond zijn arm pronkt dus de video’s werken wel!

De rode draad doorheen de films is de postbode. Verrassende keuze! De Wilde wou een held die elke dag verschillende werelden bezoekt en kan wegdromen bij levens van de mensen die hij op zijn ronde ontmoet. Gewoon de video’s bekijken, dan wordt alles duidelijk! 

Beeld © Prada.

page loaded