Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Charity for the win!

Door Tiany op 09.04.2015

Voor 1x in je shopaholic bestaan heb je écht een geldige reden om die bankkaart over de toonbank te laten zwieren. Getting all excited? We too!

Op vrijdag 10 april komt BESTSELLER met een wel heel erg goodwill initiatief. Het is eenvoudig: op deze dag gaat het volledige budget dat de klant besteedt integraal naar het goede doel

Je leest het goed: de volledige netto omzet van zowel de retail winkels als de partners van BESTSELLER, plus de online shops en last but not least de omzet van de b2b shops. Wauwieee! Wij gokken en hopen op een huge bedrag en daar moet jij mee voor zorgen!

Deze omzet wordt dan door BESTSELLER onder de geselecteerde goede doelen verdeeld, zodat zij verder kunnen met hun world changing causes

"Bij Bestseller zijn we dankbaar een positief verschil te kunnen maken voor anderen en voor de wereld rondom ons. Daarom besloten we deze kans te grijpen en iets terug te geven aan de gemeenschap, want het zijn onze klanten die ons bedrijf hebben helpen groeien" - aldus Mogens Werdge, Corporate Communication Manager Bestseller - 

Nu is het moment dus daar om helemaal loco te gaan en onze schouders onder dit mooi initiatief te zetten.

BESTSELLER steunt zowel een nationale organisatie als overseas goede doelen. Eerst en vooral gaat er 50% van de totale omzet in België en Luxemburg naar onze eigen trots Hippo & Friends, een organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte diabetes type 1 steunt. 

Maar dit is niet alles, ook internationaal gaat BESTSELLER haar steentje bijdragen. Save the children helpt weeskinderen in China die aan hun lot worden overgelaten. Daarom sponsort BESTSELLER het project Dream School dat deze kinderen beter onderwijs wil bieden.

Ook Unicef pikt een graantje mee want BESTSELLER schenkt ook een deel aan het project 'The Fight against Aids'. Shop till you drop en je schenkt muskietennetten, malariatests of behandelingen tegen malaria aan kinderen en zwangere vrouwen in Kenya, Angola en Congo

Laatste kandidaat in het rijtje is de organisatie GAIN. Deze mensen willen kost wat kost ondervoeding uit de wereld helpen.

Maar liefst 1/ 3 van de ondervoede kinderen leeft in India. Nergens is de nood zo hoog aan nieuwe initiatieven die deze kwaal bestrijden. GAIN brengt vrouwen in India samen om hen op te leiden tot zaakvoersters zodat ze hun eigen voedingszaakje kunnen runnen.

Slechts € 10,- zorgt ervoor dat 1 vrouw 1 kind een jaar lang kan voorzien van gezonde voeding. 

Om jullie een ideetje te geven van al het moois dat je in store en online kan vinden op deze shopping dag heeft Belmodo zijn favoriete selectie gemaakt:

1. Crop top van Vero Moda in pastelroze. (€ 14,95)

2. High waist knee skirt in opvallend zomers orange van Vero Moda! (€ 39,95)

3. Trenchcoat in alweer de trend kleur: mint van Only. (€ 49,95)

4. Kanten top in de beste zomerkleur aller tijden: white ook van Only. (€ 29,94)

5. Toffe trend die al even meegaat is de deux- pièce. Hier dus ook het bijhorende kanten shortje van Only. (€ 34,95)

Btw, niet enkel de dames, maar ook de gents moeten zich helemaal laten gaan want ook de mannencollecties zitten bij de geselecteerde items.

Laat je helemaal gaan, don't hold back. Alvast veel shopplezier!

Foto's © Give A Day

Met medewerking van Jan Van Eldere. 

page loaded