Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Premium by Jack & Jones

Door Michael op 08.04.2015

Jack & Jones on a whole new level! Iedereen kent J & J als een merk voor de doorsnee man die graag goed gekleed gaat, maar liefst low key.

Sinds kort wil dit merk een breder mannenpubliek bekoren, waaronder ook jouw boyfriend! Girls and boys, grijp hem beet en geef hem die broodnodige make-over, with a little help from Premium

Premium is de echte tailoring baby van Jack and Jones. 'Premium' staat voor eersteklas en top, klinkt veelbelovend en dat is het ook.

Bij Premium draait het allemaal rond kwaliteit en high standard voor hem. De collecties bestaan uit kostuums, blazers, hemdjes en casual chic items. Niets nieuws, zou je denken. Wrong!

Alles wordt in een modern kleedje gestoken met nieuwe stoffen, leuke kleuren en vernieuwende detailsClassy urban streetstyle in combo met klassieke perfectie.

Om deze standards te bekomen werkt Premium al een tijdje samen met de beste vakmannen in de tailoring industry wereldwijd. De key voor deze kwaliteit is dat het allemaal draait rond goede connecties en een gezonde wisselwerking.

Wist je dat de Premium-kostuums handgemaakt worden in Istanbul, Turkije? De stoffen komen dan weer uit Italy, Portugal en ook Turkije. Het is duidelijk dat Premium het allerbeste veil heeft voor onze lieftallige hubby's

"We believe that quality and loyalty go hand in hand. We consider that being in good hands" - aldus Winnie Andersen, Design Manager -

Bon, tijd voor die nieuwe kleerkast, neem ik aan? Vanaf nu is iedere man een nieuwe man. Geen uitzonderingen meer! 

Foto's © Jack and Jones en beziers.we-are-select.com

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded