Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Leo loves Twin Peaks

Door Michael op 08.04.2015

Wednesday is the perfect day for a party. Hip hip hoera, er is er eentje jarig vandaag en het is niemand minder dan ... Twin Peaks! Exact 25 jaar geleden werd de eerste aflevering van deze life changing serie gebroadcast. Aangezien je niet elke dag 25 jaar wordt, verdient dit wel een vette party.

Op de Facebookpagina Twin Peaks: 25th Anniversary wordt er online gevierd, maar ook ergens op een secret location. Spannend! Zoek jij mee uit waar? 

Okay, genoeg Twin Peaks craziness op een stokje. Het Belgische designermerk Leo heeft een verrassing voor jullie. Hun nieuwe FW2015 collectie hangt nu al een tijdje helemaal ready to wear in de kast. Tijd om de wereld te verblijden met een sneak peek, dachten ontwerpers Matthias en Leonneke.

Waarom nu net persé woensdag 8 april? Wel, het toeval wil dat de inspiratie voor de FW2015 collectie uit de serie Twin Peaks komt. Denk aan catchy namen voor elk item, typische Twin Peaks kleuren en erg herkenbare silhouetten.

Je zou maar gek zijn om met deze twist of fate niets te doen, nietwaar? 

Daarom heeft Leo een kort teaser fimpje gemaakt om ons een klein voorsmaakje op de nieuwe wintercollectie te bezorgen.

Een donker sfeertje, mysterie en een 'fout' detectivedeuntje nemen je helemaal mee naar de Twin Peaks valley. Maak je borst maar nat, want het ziet er zeker de moeite uit. Belmodo is alvast curious naar véél meer. 

P.S.: Belmodo vraagt zich nog 1 dingetje af: komt er nu een nieuwe Twin Peaks serie of niet? Het is allemaal niet meer zo duidelijk nadat David Lynch heeft gecancelled als regisseur. Wat wél duidelijk is, is de FW2015 collectie van Leo. Enjoy

Foto's © Leo

Met medewerking van Jan Van Eldere. 

page loaded