Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How to dress up like a real Cinderella?

Door Angelique op 08.04.2015

Wou jij er al altijd eens uitezien als een echte prinses maar vond je nooit de gepaste juwelen? Of wist je gewoon niet wat je moest aandoen? Swarovski komt met een oplossing.
Swarovski is, net als wij, in de ban van Disney Cinderella. Zij hebben een collectie juwelen ontworpen die allemaal in de film voorkomen.

Het gaat van oorbellen tot kettingen, armbandjes, ringen en zelfs dé schoen.

Swarovski heeft door de jaren heen een ondersteunende rol in een aantal van meest memorabele filmische momenten gespeeld. Het voegde altijd sprankelende glamour in juwelen, kostuums en decors toe. Disney Cinderella is daar geen uitzondering op, girls!

Swarovski heeft samen met de vaak gelauwerde kostuumontwerper Sandy Powell 1,7 miljoen fijn geslepen Swarovski-kristallen aan kostuums, sieraden, haar en make-up toegevoegd.
Samen hebben ze ook de iconische muiltjes van Cinderella gehouwen uit massief kristal en voorzien van maar liefst 221 lichtreflecterende facetten.

Daarnaast mocht er gegraaid worden in de Swarovski-archieven: 150 tiara's en sieraden maakten de beroemde balscène in de film nog meer glamorous. 

Let op! Deze collectie is limited edition. Haast je snel naar de website van Swarovski, en verwen jezelf met een mooi juweel to dress-up like Disney Cinderella.

page loaded