Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Black & White summer

Door Tiany op 07.04.2015

Van topsporter omschakelen naar Belgisch mode-icoon, je moet het maar kunnen. We hebben het natuurlijk over de prachtige Elodie Ouedraogo die voor de 2nd time met JBC in zee gaat. Vorige keer lanceerde ze een eigen mini-sweatercollectie en die sloeg in als een bom.

De toon was gezet, van Elodie gingen we in de fashion scene nog meer horen. En tadaaaaa, told ya!

Met haar nieuwe capsulecollectie stoomt Elodie de vrouwen klaar voor een modieuze zomer. Insteek van de looks? Vrouwelijk, easy-to-wear en erg toegankelijk voor elk type vrouw.

Het zijn simpele, maar moderne silhouetten in black and white geworden. Voor Elodie was het zéér belangrijk dat elke lady haar ding kon vinden tussen de stuks. De silhouetten zijn zo bedacht dat de werkende vrouw met haar JBC-outfit meteen de cocktailbars onveilig kan gaan maken. No need to change!

Kijk mee in de kleerkast van Elodie want zelf geeft ze toe dat deze items perfect in haar eigen garderobe zouden kunnen schitteren. Get the look

Goed om te weten is dat de collectie vanaf woensdag 1 april te koop is in alle JBC-winkels + ook op de JBC webshop. Zet je schrap in de startblokken en ga zeker eens een kijkje nemen voor je favoriete item

Foto's © JBC

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded