Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

She Wears: Eastpak

Door Lars op 04.04.2015

Ik kreeg onlangs de kans om Luik te ontdekken, samen met een bonte verzameling dames en Eastpak. Ter ere van Internationale Vrouwendag werden we uitermate verwend en langs talrijke hotspots van la ville de Liège gegidst.

De combinatie van ladies about town en de urban chique van Eastpak was een epic beleving die me liet proeven van alles wat ik fijn vind. Goedlachse dames, enthousiaste guides, een bruisende stad en een sneak peak van de nieuwe She Wears collectie. 

Dat Elisabeth Ouni, one of my favorite women ever, brand ambassador is van de nieuwe lijn was geen shocking nieuws. A fierce woman die samenwerkt met een down to earth brand zoals Eastpak lijkt me enkel logisch

Stoere backpacks, toffe schoudertassen, elegante trolleys en de famous buideltasjes kregen een stylish nieuwe look en zijn helemaal street proof. Fun fact: de campagnebeelden met miss Ouni werden geshoot in haar hometown, Oostende.

My personal favorite is de FishGold print. Makes me happy


© Asos

De She Wears collectie bestaat uit items die sterke vrouwen toelaat om het indestructable karakter van Eastpak over te nemen in hun dagelijkse leven en dit met hopen stijl verwezenlijken. Harder, better, faster, stronger!

Alle foto's & page icon: © Eastpak (tenzij anders vermeld)
Met medewerking van Laura De Beir

page loaded