Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Komono x Vlisco: Wrapping your wrists in stories

Door Michael op 04.04.2015

Onze Belmodo Koen heeft er 1 om z’n pols hangen, alsook stagiaire mister Jan Van Eldere en dan weet je zeker dat ze hip and happening zijn; de horloges van Komono.

Nu komt het Belgische horlogemerk met een exclusieve capsulecollectie die Koen, Jan en uiteraard ook jou ontzettend blij zullen maken. Met Vlisco krijgen 'The Winston' en 'The Estelle' elk 3 nieuwe variaties op 1 van de oudste stoffen die het archief van Vlisco rijk is. 

 

Het Nederlandse stoffenlabel Vlisco maakt van de horlogebandjes een eyecatching item die heel wat symboliek achter zich heeft. 'The Snakeskin' is een oldie but goodie uit het rijke aanbod van Vlisco en 'The Household Gravel'-variatie is geïnspireerd op het grind dat je rond sommige huizen kan vinden. 


The Estelle € 69,95

The Winston € 79,95

Als ik aan grind denk hoor ik altijd het typische geluid dat de steentjes veroorzaken en da’s ook exact waar deze print op doelt. Grind heeft een beschermende functie, het laat weten wanneer iemand zich rond je huis begeeft. En dus vertaalt Vlisco deze bescherming naar 1 van je mooiste lichaamsdelen, je pols.

Elegantie ten top met een unusual little twist, da’s deze samenwerking ten voeten uit. Very limited as well, want elk uniek stuk heeft een serienummer op de achterkant van het horloge gegraveerd. No time to lose!

Page icon en foto's: © Komono x Vlisco
Met medewerking van Laura De Beir

page loaded