Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Back on track met RAILS

Door Tiany op 04.04.2015

LA staat bekend als the laid back city of angels. Het wemelt er van de celebs, elk met hun eigen stijl, maar met 1 ding gemeenschappelijk: a tad of nonchalance. Met dank aan RAILS, die shirts en other items op markt bracht in 2008.

Southern California meets European style, da’s het uitgangspunt van dit Amerikaanse label. De kledij die ze vervaardigen uit non traditional luxury fabrics is vrouwelijk met een stoere touch.

Maar ook the boys hoeven niet op hun honger te zitten want er zijn voldoende stuks die ook hen van een comfortable yet manly look voorzien. Jouw mini me’s kan je trouwens ook volledig in een RAILS outfit hijsen, oh so cute!

Jeff Abrams, the founding father van RAILS, is geboren en getogen in Los Angeles. Een rasechte Amerikaan dus, die dankzij z’n vele reizen door Europa een excellent eye kreeg voor onze verfijnde fashion taste. Relaxed but always refined is waar RAILS voor staat en it suits them well.

Started from the bottom met 1 enkele hoed, nu heeft het merk een uitgebreide collectie die in 53 landen te vinden is. Harrods, Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus, allen hebben ze een rail vol RAILS hangen. Ook in België wordt the brand verkocht, o.a. bij A Suivre, so you can save yourself an expensive trip.

Beyoncé, Kate Moss, Cara Delevingne en Kourtney Kardashian samen met Mason Disick zijn al dikwijls gespot in one of these bad boys, dus als modebewuste dame kan jij niet achterblijven. Rep je naar A Suivre!

Page icon & alle foto's: © RAILS
Met medewerking van Laura De Beir

page loaded