Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nunderwear, don’t care

Door Isabelle op 03.04.2015

Ergens op de grens tussen aantrekking en afknapping ligt nondergoed. Sexy en verleidelijk kan je het niet meteen noemen, wel degelijk. Toch hebben deze witte androgyne broekjes en hemdjes volgens mij wel juist iets speels en charmants

Waar begint die fijne lijn dan tussen de not-done granny-pants van Bridget Jones en de je-m’en-fou sexiness van de degelijke witte hipster briefs? Vroeger had ik er zeker niets van moeten weten, toen verlangde ik naar niets liever dan mooie, gekleurde slipjes met strikjes en kant.

Maar zolang de mama de was deed kwamen die niet in huis, want kunststof en gekleurd ondergoed stonden bovenaan de blacklist

Nadat ik me even heb kunnen laten gaan in het brede gamma van kant, sheer en (let’s be honest) latex, was ik ineens weer gecharmeerd door de pristine white briefs van Annie in de film Annie Hall van Woody Allen.

Zo geweldig, die androgyne, bohemian stijl van Diane Keaton, maar vooral dat simpele witte hemdje en broekje vond ik aandoenlijk. 

Toen ik een tijdje later de film Serge Gainsbourg: a heroic life zag, waarin ook mijn favoriete stijlicoon Jane Birkin opduikt in no nonsense ondergoed, was het crystal clear: nunderwear, it’s a thing!

Meer zelfs, het is best sexy om in je nondergoed, nonchalant op de vloer te ontbijten van een zilveren plateau.

Niet alleen de flare en suède van de seventies zijn helemaal back, dat nondergoed is ook helemaal te gek!

Als je toch nog twijfels hebt over de aantrekkingsfactor van dat degelijke ondergoed, moet je de clip van 'Wrecking Ball'  nog maar eens bekijken. Yes, ook Miley Cyrus heeft de kracht van nunderwear ontdekt, I rest my case.

Je moet nu zeker niet aan je oma gaan vragen, waar ze haar delicates shopt, deze labels hebben elk hun variant op dat degelijke nondergoed.

1. Base Range heeft een heerlijk gamma ondergoed dat lijkt alsof je het van je vriendje geleend hebt. Dit is nondergoed zoals het moet. (€ 30,-)
2. 1 strakke zwarte toets en wat nostalgische knoopjes zijn zeker toegestaan en maken dit exemplaar van Kiki de Monparnasse extra leuk. (€ 188,-)
3. Een lichtrozig gekleurd exemplaar van Eres. Zo geniaal in zijn eenvoud. (€ 105,-)
4. Nog wat elegante kant bij dit meer sensuele exemplaar van Dolce & Gabbana. (€ 165,-)
5. En nog een modelletje dat gesierd  wordt door zijn eenvoud van Monette (€ 88,-)

Fotos © thefilmreview, imagesci, theonion, base range

page loaded