Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Xandres pour elle avec Costum’Elle

Door Ine op 01.04.2015


© Xandres

Xandres weet en begrijpt maar al te goed dat elke vrouw uniek is. Daar werd hun demi-couture collectie op gebaseerd, met blouses, vrouwelijke pakken en tailleurs.

Nu trekken ze dit succesverhaal door naar een personalized version of The Little Black Dress. Net als bij the suits kan je 2 modellen volledig aan jouw voorkeur aanpassen. Allereerst kan je kiezen welk soort model je het liefste wil. Loose or fitted, een persoonlijke keuze waarna je nog verder kan customizen.


© Xandres

Het lossere model kan met ronde of boothals, in 1 van 5 basic colors en met 3 verschillende armlengtes. Ook kan je kiezen naar welke lengte je voorkeur uitgaat.

Bij het fitted model zijn de spelregels dezelfde, maar krijg je nog een V-hals als extra optie.


© Xandres

Wat voor mij ook een heerlijke nieuwigheid is, is dat de personalized items sinds kort ook beschikbaar zijn in kreukvrije stof. Who wants to be ironing when you can be strutting your stuff on the street?


© Xandres

Vanaf woensdag 25 maart 2015 kan je terecht op de Xandres Costum'elle website. Als je je measurments en bestelling wil laten opnemen kan je terecht in de Xandres stores in Antwerpen, Brussel, Gent en Waterloo.

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded