Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Opa’s gezocht!

Door Koen op 31.03.2015

Strikjes passé? Niets is minder waar! De bowtie is zoals de vergeten groenten in de keuken van Jeroen Meus. In Antwerpen weten ze dat maar al te goed want architecte Isabel Naesens en haar vriend filmmaker Sam Peeters brengen sinds 2013 dit fashion item helemaal back.

Met het merk Comme Les Loups willen ze de klassieke strik helemaal pimpen. Het speciale aan haar ontwerpen is dat ze erg vernieuwende stoffen gebruikt en dat elk strikje tot een limited edition behoort. Wil je een zijden strik? Dat kan! Liever een wollen bowtie voor in de winter? No prob. Een leuke plus is dat alles handmade in Antwerp is. Goed voor onze economie dus!

Kunnen de boys moeilijk kiezen? Dan heeft Comme Les Loups daar ook iets op gevonden. Zij kunnen terecht bij Isabel voor een personal customized exemplaar. Het leuke aan elke bowtie is dat ze toffe namen hebben. Denk aan Sir Giles Gilbert, Copacabana of de Colonel Mustard rond de nek van je BF

Voor de nieuwe SS2016 campagne is het merk op zoek naar oudere mannen tussen 45 en 65 jaar. Say what? Ja je hoort het goed. Voor hun nieuwe fotoshoot hebben ze rijpere mannelijke modellen nodig. De oprichters willen graag wat rimpels, grijze haren en karaktervolle koppen op hun reclameborden zien verschijnen.

Ken jij dus iemand die in aanmerking komt en die zich wel kan amuseren voor een cameralens? Laat het weten aan Isabel en Sam via [email protected]. Wie weet schittert jouw opa of papa binnenkort wel in de boekjes. 

De collecties zijn te koop bij winkels Café Costume en ook online op de webshop

Foto's © Sofie De Pauw

Met medewerking van Jan Van Eldere. 

page loaded