Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Omsk Spring 2015!

Door Tiany op 31.03.2015

OMSK doet het again, again and again. Hun nieuwe SS2015 collectie is weer totally Belmodo. Elk seizoen opnieuw zijn we het er op de redactie over eens: we need this. Spring is in the air en zeker na het zien van deze pretty stuks uit de collectie. 

Waar wij aan denken bij het woord lente is natuur, bloempjes, zon en fresh energy. Great minds think alike: de ontwerpers van OMSK hadden precies dezelfde feeling bij het woord spring. Ze haalden hun inspiratie uit de rustieke natuur in al zijn beauty en lieten dit contrasteren met de mechanical world

Zachte en lichte pasteltinten vullen de bloemenprints perfect aan en zijn de rode draad bij de silhouetten. On the other hand zitten er hier en daar wat donkere kleuren tussen die er af en toe een geometrische vorm bij voegen. 

Let's bring back nature zoals het ooit was, lijkt deze campagne te zeggen. Een collectie met een mooie boodschap dus en dat is altijd een powerful extra

Inspired? Check de officiële website www.omsk-belgium.be en start shopping

Foto's © OMSK.

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded