Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

5 ontluikende lentetrends

Door Isabelle op 31.03.2015

Je voelt het aankomen, de frisse lucht die net ietsiepietsie minder fris aanvoelt en die eerste warme zonnestralen ... De lente begint voorzichtig door kieren en spleten door te breken! Maar weet je hoe ik het vooral voel opborrelen, dat lentegevoel? Door die ongelofelijke zin in een nieuwe outfit!

Je kent het wel, die drang om een grote lenteschoonmaak te houden in je kleerkast! De wintergarderobe goed opbergen en vervangen door fleurige, lichte lentekleedjes! Tonight I'm cleaning out my closet! Move over sweaters, want mijn kast heeft ruimte nodig voor deze 5 spring-screaming items.

Happy seventies met button-front skirts, flare pants en suède

Je zal er niet omheen kunnen: de jaren zeventig komen weer als een boomerang terug. Weldra vind je jezelf terug in een paar wijduitlopende jeans!

En dat is geen slechte zaak, want in tegenstelling tot de onfortuinlijke laaghangende wijde broeken die je je nog herinnert van in de nillies, hebben de seventies exemplaren een veel hogere taille.

In combinatie met een paar hakken waar je pijpen over vallen, creëer je zo ultra-lange benen.

Maar als ik 1 seventies trend wil adopteren dan zijn het wel de super leuke button-front rokjes, die ook dateren vanuit de seventies, maar nu weer in alle formaten en varianten opduiken.  De echt durvers maken het bohemian-plaatje compleet met een fluwelen of suède exemplaar!

Take a walk on the wild side

I am woman, hear me roar’ schreeuwt het onsterfelijke safari-jasje van YSL. En nog steeds blijft de safari-look zich in een waaier aan varianten ontplooien, van rokjes tot jumpsuits. Als je het met de lust-for-spring-blik van Verushka combineert, is je outfit sowieso geslaagd.

Judo Belts

Als je een black-belt fashionista bent, was je waarschijnlijk al wel mee met deze trend. Maar riemen geknoopt als een judo-gordel will tie your spring-outfit together! Of het nu een om een stoffen of lederen exemplaar gaat, maakt niet uit.

Gewoon een esthetische knoop inleggen. 

Cheer for sheer!

Een beetje sheer hier, een beetje sheer daar, zo bouw je een mooie gelaagde outfit op! Doorzichtige stofjes in lichte pasteltinten of een patchwork van prints, ze zijn allebei in tune met de bloeiende bloesems van het lentelandschap.

Nog een plekje over in de kast?

Vergeet vooral niet om wat ruimte in je kleerkast over te laten voor een gezonde dosis humor. Quirky quotes of rare rugzakken, wie wordt daar niet lekker vrolijk van?

Beste zonneschijn, let the spring begin!

 

 

 

 

 

 

Fotos © Vogue, LifeofBoheme, SplashNews, prtnouveau

page loaded