Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Supermodel turns designer

Door Astrid op 30.03.2015

Mijn favoriet Belgisch model, Hanne Gaby Odiele, slaat de handen in elkaar met fancy schmancy schoenenlabel Matt Bernson. Woop woop!

Naast fulltime supermodel scoort Hanne altijd met haar off-duty outfits en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. NY-based shoe label Matt Bernson vond onze Belgische trots wel iets hebben. Hanne mocht het nieuws zelf aankondigen via Instagram:

Hi guys, I'm really excited to announce that I've been given the amazing opportunity to collaborate with NYC shoe designer @mattbernson for my very own capsule collection which will be available for purchase very soon. Stay tuned for more info and previews soon to come #HGOtogo #hannegabyxmattbernson #excited - Hanne Gaby Odiele

We moeten dus nog heeeeeel even geduld hebben, maar zodra wij meer weten, you’ll know!

Foto’s © Instagram, Streetpeeper & Fashion Gone Rogue

page loaded