Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Olivia Wilde doet het met H&M: Conscious Collection

Door Michael op 29.03.2015

Sinds enkele jaren gaat H&M meer en meer voor een ‘looking good should do good’-angle en ze slagen er elke keer opnieuw in om duurzaamheid in een modieus jasje te gieten.

Na de ontzettend succesvolle Conscious Collections komt er deze zomer ook 1 in de rekken. Je kon al eerder lezen dat one of my favorite famous women de reclamecampagne op zich neemt.

Olivia Wilde is het perfecte gezicht voor de SS2015 editie, die heel licht en gesofisticeerd is, voor every modern-day woman.

De actrice en mensenrechtenactiviste schittert comme une vraie bohémienne in materialen als biologisch linnen, hennep en biologisch leer. Olivia’s favoriete stuk is de lange handpainted rok in zijde, gecombineerd met een simpel T-shirt en ook ik wil deze 2 items in m’n wardrobe, asap

Dit jaar werd de lijn geïnspireerd door de vele culturen die onze wonderful world rijk is. Lange rokken en jurken, bomberjacks, smokingblazers en jumpuits werden vervaardigd uit duurzame materialen in beautiful colors.

Gerecycleerde kralen, biologisch leer, multiculturele invloeden en ecologisch verantwoorde kledij, all in one epic collection.

Het is nog even wachten tot donderdag 16 april 2015 maar vanaf dan ligt de collectie in geselecteerde winkels en is de lijn ook beschikbaar in de online shop. 

Alle foto's: H&M
Met medewerking van Laura De Beir

page loaded