Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jaguar x Jean-Paul Lespagnard: vrrrroom

Door Koen op 28.03.2015

Het lijkt wel alsof de mode- en autowereld steeds beter bevriend raken. Op Paris Fashion Week had je het Mazda x Vogue event waar fashion gecombineerd werd met een gloednieuwe wagen en nu is het alweer zo ver.

Op zondag 8 maart 2015 stelde de Belgische modeontwerper Jean-Paul Lespagnard zijn nieuwe collectie aan het modeminnend volk voor. De lijn was eye-popping, fashionably fun en kleurrijk. En het was net dat kleurige aspect dat Jaguar aansprak.

Naast rood, donkerblauw, grijs en bubbly prints was groen alomtegenwoordig in zijn eclectische collectie. Het acid green was niet enkel prachtig op de kledij, maar ook op de Jaguar XE. The car brand is sinds 1922 een gevestigde waarde onder high end customers die steeds vaker hun gading zoeken in mode.

De auto is ontzettend krachtig, net als the brand Jean-Paul Lespagnard. On the road to success, I’m sure!

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded