Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Egidio: Belgisch ontwerper, Italiaanse klasse

Door Michael op 25.03.2015

Wat krijg je als een getalenteerde ontwerper met roots in Italië fabulous fashion op maat laat maken? Enter F. Egidio! In 2011 begon Fauzia Egidio aan een eigen brand met een frisse, nieuwe aanpak.

De items zijn steeds opvallend oversized, met prachtige en vibrant kleuren, unconventional twists en fantastisch mooie silhouetten. 

Wat het concept extra eigenzinnig maakt, is dat Egidio niet aan overproduction doet. Verder denkend op het pop-up concept verkoopt de ontwerper enkel rechtstreeks aan privé-klanten die hij via tijdelijke verkooppunten aan de vrouw brengt.

Concreet betekent dit dat je een persoonlijke, ervaren gids krijgt in het modelandschap en een pièce unique aan de hand van een echt talent in jouw eigenste kleerkast kan hebben.

Signore Egidio is momenteel aan een tour bezig door ons land en maakt voor de AW2105 collectie een laatste stop in Knokke. Vanaf vrijdag 27 maart 2015 tot en met zondag 29 maart 2015 kan je op de Natiënlaan 178 (Kast ID) terecht voor beautiful fashion, volledig op jouw wensen afgestemd.

Hup, principessa, naar Knokke! Dit wil je toch niet missen?

Alle foto's: ©Egidio
Met medewerking van Laura De Beir

page loaded