Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Maasmechelen Village Denim Shoppingtrip: het verslag

Door Tiany op 23.03.2015

Ladies & gents: it was AM-AZ-ING!

Op donderdag 19 maart gaf Belmodo officieel de kick-off van het Denim Festival in Maasmechelen VillageEn wie weet er meer af van denim dan onze one and only Tiany Kiriloff? Juist ja! wink Samen met 3 andere topblogsters én een professionele cameraploeg gaf zij een warm welkom aan 40 lovely ladies & gents.

De lucky winners werden rond 9u opgewacht aan de Waalse Kaai in fashion city Antwerpen door de Maasmechelen Village bus

In de bus nam Mrs. Tiany Kiriloff het woord en begroette zij onze lucky winners. De sfeer zat er meteen goed in na het poppen van de cava flessen. Wij hadden niet voor niets een bubbelend ontbijt vol lekkers beloofd. wink Het gevolg was een cosy busritje tot Maasmechelen Village. 

Eens aangekomen in het gezellige schoppingstadje, waar overigens veel van onze winnaressen nog nooit waren geweest (!), werden we begroet door het gastvrije team van this pretty little fashiontown. Na een klein woordje uitleg en het overlopen van de dagplanning, kreeg iedereen de kans om Maasmechelen Village te verkennen. 

In tussentijd werd de heerlijke lunch al klaargezet: verschillende belegde broodjes, cocktailglaasjes met een vissalade, so delicious!

Tegen 13:30 startte Tiany als eerste aan haar shoppingroute. 5 enthousiaste duo’s stonden te popelen om the Belgian fashion queen itself vragen te stellen over de perfecte denim outfit. Niet veel later vertrokken ook de andere topblogsters Paulien, Karen en Patricia vol goede moed aan hun shoppingroutes. En met succes: na afloop hingen de meisjes scheef van het aantal zakken aan hun armen. De quote "Shop till you drop" even wat te letterlijk genomen, ladies? wink Ach, hoe zou je zelf zijn met een shoppingvoucher van € 75,- ? ;o

Na veel shoppen, lachen en uiteraard countless selfies, werd de dag leuk afgesloten met gezonde apero’s en cava. Nadien nog een geweldige groepsfoto bij de bus alvorens we Maasmechelen Village alweer verlieten. 

Denim was top, Maasmechelen Village was top maar vooral jullie waren awesome!
Thank you all for the lovely day!  

Voor een quick recap, check de video hieronder.

All pictures © Bram Laebens

Met medewerking van Mrieke Peeten.

page loaded