Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hunting & Collecting: succesful stocksales

Door Tiany op 23.03.2015

Het was geen verrassing dat Brussel tijdens zondag 15 en maandag 16 maart 2015 iets drukker bevolkt was. De Karthuizerstraat was dankzij de stocksale verkoop van Hunting & Collecting een echte trekpleister. Cool kids and fashionistas galore waren er om hun slag te slaan.


© Facebook Hunting & Collecting

Op hun Facebookpagina liet de awesome store ons al weten dat het event een ontzettend succes was. Voor de weinigen onder ons die er niet geraakt zijn: je vindt op hun site de laatste items aan killer prices. Zowel mannen als vrouwen kunnen nog schoenen en kledij scoren aan de helft van de prijs. Kenzo, Cedric Chalier, Carven en Nike zijn maar enkele brands die in jouw wardrobe kunnen terecht komen.


© Instagram (beartybechic)

Dus, rep je naar de eshop, make those last items yours en dan is ’t vooral hopen op een volgende stocksale!

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded